Storitve

Servis vozil

Redno servisiranje vozila je nujno, če želimo, da bo vožnja z njim varna, udobna, vozilo pa delovalo brezhibno in varčno ter nas ne bo pustilo na cedilu. Zaupate ga lahko našim izkušenim mehanikom, ki izvajajo kakovostne servisne storitve za osebna in dostavna vozila praktično vseh znamk, torej tudi tovorna vozila. Pri svojem delu uporabljamo nadomestne dele in merilno tehniko priznanih blagovnih znamk, zato kakovost ni vprašljiva, storitve pa prav tako izvedene kakovostno. Nudimo mali servis, hitri servis brez naročanja, veliki servis in seveda servis po potrebi. V primeru daljšega in zahtevnejšega posega vam nudimo nadomestno vozilo Renault Twingo.

Mali servis in servis brez naročanja

Vsaj enkrat letno ali po določenem številu prevoženih kilometrov je priporočljivo izvesti mali servis osebnega ali dostavnega vozila. Zajema zamenjavo bistvenih elementov za dolgoročno in optimalno delovanje vozila, torej menjavo motornega olja, filtrov za olje, zrak, kabino in gorivo.

V podjetju Vulco poleg tega nudimo izvedbo hitrega servisa, ki ne potrebuje naročanja in zaradi katerega vam ne bo treba pogrešiti več ur. Hitri servis izvedemo takoj oziroma v najkrajšem možnem času brez predhodnega naročanja, poleg filtrov in motornega olja kot pri klasičnem malem servisu po potrebi zamenjamo še svečke, zavore, brisalcev in izvedemo druga manjša dela.

Veliki servis in servis po potrebi

Veliki servis osebnih ali dostavnih vozil zajema težja mehanična dela in se prav tako izvaja redno glede na priporočilo proizvajalca vozila. Dejstvo je, da se deli avtomobila obrabljajo, redna menjava obrabnih delov pa preprečuje druge poškodbe in zagotavlja dobro delovanje soodvisnih elementov. Veliki servis poleg manjših popravil in storitev malega servisa zajema še strokovno diagnostiko s pomočjo naprednih merilnikov, menjavo zobatega jermena, zavornih diskov, sklopke, izpuhov, vodne črpalke in podobno. Izvajamo ga le po prednaročilu.

Nudimo tudi kakovostni servis po potrebi, ki vključuje predvsem menjavo obrabnih delov, ki so potrebni obnove ali menjave. Med te sodijo akumulator, sklopka, ležaji koles, končniki, amortizerji, izpuhi in drugo. Brez skrbi – pri delu uporabljamo nadomestne dele priznanih blagovnih znamk, zato se vam ne bo treba spraševati, kakšne dele so v vozilo vgradili v mehanični delavnici. Opravljamo tudi popravila poškodovanih pnevmatik, motorja, manjša avtokleparska dela, tudi za zavarovalnice, izvajamo optične nastavitve podvozja, polnjenje klime in drugo.

Druge servisne storitve

- Polnjenje in popravilo klime: V vročih poletnih dneh ali v ledenih zimskih dneh je brezhibno delovanje klimatske naprave oz. gretja nujno potrebno, brezkompromisno. Pri nas vsem strankam zato priporočamo redni servis klimatske naprave vsaj enkrat letno. V podjetju Vulco izvajamo polnjenje in popravilo klimatske naprave ter čiščenje celotnega hladilnega sistema.

- Zaščita podvozja: Vaše vozilo v četrtem ali petem letu rabe postane manj odporno na sol in vodo, zato je takrat pravi čas za prvo zaščito podvozja. Naša posebnost pa je, da omenjeno storitev opravljamo le s preverjenimi, visoko kakovostnimi materiali, ki dihajo. Zaščito je nato priporočljivo obnavljati vsaki dve leti.

- Servis motornih koles: Izvajamo tudi hiter in strokoven servis motornih koles, in sicer nudimo avtokleparske, mehanične in vulkanizerske storitve. Hitro in zanesljivo zamenjamo pnevmatike na vozilu, preverimo in zamenjamo filtre, svečke, ventile, zavorna olja ali izvedemo popravilo izpušnega sistema. Prav tako popravljamo že rabljene pnevmatike.

Vulkanizerstvo

Pri nas obujemo vse, kar je na kolesih!

Izvajamo menjavo pnevmatik: samokolnicam, motornim kolesom, osebnim vozilom, dostavnim in tovornim vozilom, prikolicam, gradbeni in kmetijski mehanizaciji. Pnevmatike blagovnih znamk, ki so pri nas vedno na zalogi, so: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Pnevmatike vseh ostalih blagovnih znamk pa priskrbimo v najkrajšem možnem času.

Peskanje

Priprava jeklenih in aluminijastih delov za barvanje.

Prevoz z avtodvigalom

V kolikor potrebujete storitve kosovnega prevoza tovora, vam ne glede na količino in zahtevnost izvedbe zagotavljamo odzivnost ter cenovno dostopne storitve. Naše storitve izvajamo tako na območju Slovenije, kot tudi zunaj meje na območju Hrvaške.

Zavedamo se odgovornosti do okolja in družbe ter ekonomičnosti, zato je naša logistika usmerjena k spoštovanju predpisov ter racionalizaciji trase. Prevoze izvajamo s kamioni priznanih in zanesljivih znamk Iveco, Volvo ter Renault. Nudimo prevoz tovora s priklopnikom nosilnosti do 27 ton.

NOVO - Storitev z avtodvigalom Hiab ter delovno košaro

Ravnanje platišč

Ker želimo razširiti našo ponudbo, vam omogočamo NOVOST: popravilo aluminijastih platišč. Za to storitev je priporočljiva predhodna najava na številko 01 834 72 93

Avtovleka

Potrebujete prvo pomoč za vaše vozilo? Ste morda obtičali z večjim vozilom, vas pa priganja ura? Smo pravi naslov za vas. Storitve opravljamo kot pogodbeniki Triglav asistence, prav tako pa se odzovemo na vsak zaseben klic. Pokličete nas lahko kadarkoli in kjerkoli, saj vlečna služba deluje 24 ur na dan, na območju celotne Slovenije.

V lasti imamo dva tovornjaka, ki poleg vleke osebnih vozil, prevažata težko gradbeno mehanizacijo, tovorna vozila in kmetijsko mehanizacijo. Tako lahko za vas opravimo tudi vleko dostavnih vozil, delovnih strojev in še česa. V primeru pretežkega, previsokega ali preširokega tovora opravimo izredni prevoz.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.